Indlæser Begivenheder
Oplevelser i København og Frederiksberg

Tryllekunstens Historie – Show og foredrag med Andreas Brunsborg | København

24 august 2024

Tag med historiefortæller og tryllekunstner Andreas Brunsborg på en underholdende rejse gennem tryllekunstens historie – fra verdens første trylletrick til nutidens fascination af manipulation. Det er et magisk foredrag og show, der vil henrykke og forbløffe børn såvel som voksne.

Gennem fortællinger og magiske demonstrationer oplever og hører vi om verdens ældste trylletrick, middelaldergøgl på markedspladsen, renæssancens straffe for trolddom, tryllekunst som videnskab i oplysningstiden og det moderne menneskes fascination af tankelæsning og aflæsning af kropssprog. Undervejs vil I få overraskende aha-oplevelser og masser af gode grin.

Andreas Brunsborg er professionel tryllekunstner, uddannet historielærer og formand for Danmarks største trylleforening Magisk Cirkel. Og så har han en livslang passion for verdenshistorien, som kan gøre os klogere på livet, og hvem vi er som mennesker.

I kan godt begynde at glæde jer til showet, der er fyldt med sjov historiefortælling, trylleri, billeder og filmklip.

Showet anbefales til nysgerrige børn fra 8 år – og deres familier eller bedste voksne venner. Varighed – ca. 50 fortryllende minutter.

https://www.facebook.com/events/1134420667977619/

Share This Event

2580494
DD
days
HH
hours
MM
min
SS
sec

Detaljer

Dato:
24. august
Tidspunkt:
11:00 - 11:50
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/1134420667977619/

Sted

Dagmar Teatret
Dagmar Teatret + Google Maps

Arrangør

Tikko
E-mail
noreply@facebookmail.com