Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Vanløse på skattejagt

13. maj - 16. maj

Vanløse på skattejagtF: mysteryboxes.dk

Vanløse på skattejagt

 

Så er det endelig blevet tid til skattejagt i Vanløse igen.

I år løber skattejagten af staben i Kristihimmelfartsweekenden fra 13-16. maj, og alle der kan gå 7-8 kilometer kan være med. Hvis man ønsker det kan man evt bide ture over i flere kortere ture i løbet at de 4 dage jagten er aktiv.

Skattejagten er bygget lidt anderledes op end de 2 foregående. Det betyder blandt andet at man får brug for diverse hjælpemidler undervejs. Hvert hold vil derfor modtage et Mysterybox-net hvori I blandt andet vil finde et skattekort, en UV-lygte, et spejl en dekoder og meget mere.

Det koster 195 kr pr. hold at deltage – og der medfølger et Mysterybox-net til hvert hold. Nettet kan afhentes efter aftale hos Mysteryboxes på Jernbane Alle – fra d. 10-16. maj.

Ved tilmelding bliver man tilføjet i en lukket Facebook gruppe hvor der d. 13. maj kl 11:00 vil blive frigivet fotos fra 20 poster. Det bliver derefter jeres opgave at kombinere de 20 fotos med jeres udleverede skattekort og komme afsted. Ved hver post gemmer sig et tal – nogle af dem er pakket ind i opgaver, og nogle skal kombineres med udstyret fra jeres Mysterybox-net. Alle tal skal til sidst i dekoderen og derefter er det bare om at finde skatten. Det første hold der finder skatten vinder gratis leje af en Mysterybox efter eget valg. Se mere på Mysteryboxes.dk

I Facebook-gruppen vil der være mulighed for at få hjælp i dagstimerne alle dagene og posterne vil blive tilset minimum en gang dagligt.

Tilmelding foretages ved at indbetale 195 kr via Mobilepay til Mysteryboxes.
Senest tilmelding d. 5. maj.

______________________________________________
Se vores Event kalender

Detaljer

Start:
13. maj
Slut:
16. maj
Begivenhed Kategorier:
, , , , ,

Kommende Events