Indlæser Begivenheder
Oplevelser i København og Frederiksberg

Vi havde en fest, men så kom Preben! EKSTRA – Rikke Østergaard | København

15 november 2023

Glæd dig til at møde forfatteren bag bogen Vi havde en fest på arbejdet, men så kom Preben… Sådan undgår du, at blive følelsesforurenet på jobbet.
Rikke Østergaard introducerer dig til den nyeste forskning omkring social intelligens, og hvordan vi mennesker smitter hinanden med vores følelser og humør.
Stress, den dårlige stemning og følelsesforurening
Vi har de seneste mange år, talt meget om stress på de danske arbejdspladser, men i dette foredrag, gør Rikke Østergaard op med den gængse opfattelse af stress. Når der er stress i en virksomhed, handler det nemlig langt oftere om dårlig stemning på arbejdspladsen end for stort arbejdspres.
Humør, det smitter
Som de flokdyr vi er, smitter vi mennesker nemlig hinanden med vores følelser, da vi ubevidst tilpasser os stemningen i flokken. Hvis du er sammen med en person, der er stresset, smitter det. Men er du omvendt sammen med én kollega, som er i godt humør og motiveret, ja, så smitter det ligeså meget.
I foredraget får du redskaber til at:
Beskytte dig selv mod ikke at blive smittet af andres stress og dårlige humør
Ændre stemningen både på arbejdet og privat fra negativ til positiv
Undgå følelsesmæssig forening på din arbejdsplads
Foredraget er baseret på sociologien omkring, hvordan følelser smitter, når vi mennesker er sammen, samt den nyeste hjerneforskning omkring hvad der sker i hjernen, når vi smitter hinanden. Først når vi forstår hvad der er på spil, kan vi ændre det!
Om Rikke Østergaard
Med sin baggrund som mental sundhedsekspert, ledelsesrådgiver, sociolog og ekspert i mindfulness har Rikke Østergaard specialiseret sig i stress, konfliktløsning, samarbejde, mindfulness og ikke mindst arbejdsglæde. Hun er Danmarks første erhvervssociolog og fungerer som gæsteunderviser på University of Sydneys lederakademi. Hun er også forfatter til flere bøger, og altså senest bestselleren ”Vi havde en fest på arbejdet, men så kom Preben” (februar 2021).

https://www.facebook.com/events/459031482881443/

Share This Event

3997879
DD
days
HH
hours
MM
min
SS
sec

Detaljer

Dato:
15. november
Tidspunkt:
19:00 - 21:00
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/459031482881443/

Sted

Bremen Teater
Nyropsgade 39-41
Copenhagen, 1602 DK
+ Google Maps

Arrangør

Tikko
Email
noreply@facebookmail_com