Broens Skøjtebane

Broens Skøjtebane

BROENS SKØJTEBANE ÅBNER IGEN I HJERTET AF KØBENHAVN
Københavns bedst beliggende skøjtebane byder hele familien velkommen til vinteridyl på isen.
For enden af Inderhavnsbroen på Den Grønlandske Handels Plads på Christianshavn finder I fra fredag den 6. november Broens Skøjtebane, hvor I kan udfordre jeres balance på glatis. Med udsigt over havnen og et lækkert udvalg fra madboderne i Broens Gadekøkken er det et perfekt sted at tilbringe tid sammen med familien her i vintermånederne.

GRATIS SKØJTEBANE
Traditionen tro er der lagt op til et vaskeægte skøjte-univers med masser af vinteridyl, julehygge på og uden for isen og ikke mindst kvalitetstid for hele familien – alt sammen helt gratis.
”Vi vil gerne have, at skøjtebanen bliver et samlingspunkt for københavnerne i en vintertid uden mange muligheder for udendørsaktiviteter – især nu, hvor myndighederne ligefrem anbefaler, at vi tilbringer tid sammen udendørs,” siger Kira Thanning, administrerende direktør, Broens Gadekøkken.
Hun har derfor også sammensat et aktivitetsprogram henover vinteren, der skal lokke Københavnerne til og som byder på alt fra fællessang og børnedisko til retro-curling eller såkaldt ”Eisstockschiessen” på skøjtebanen og luciaoptog.
”Broens Skøjtebane skal skabe fællesskab og understøtte vores vision om at give havnen tilbage til folket. Og hvis der er noget, corona-situationen har lært os, så er det, at fællessang skaber glæde og fællesskab,” siger hun og smiler.

FÆNOMENAL STREET FOOD
Mens I nyder udsigten over havnen, kan I tage er en velfortjent pause ved barerne på Broens Gadekøkken, der serverer alt fra varme drikke, såsom hjemmelavet gløgg, cremet Irish Coffee, varm kakao og saft til lækre, kolde og forfriskende øl.
I madboderne kan I naturligvis også få en masse forskelligt lækkert street food til at styrke kroppen på. I kan blandt andet godte jer i indiske lækkerier fra Dhaba, græske gyros fra Nikolas Strangas og franske, salte og søde pandekager fra Crepes a la Carte.

INTET ER VIGTIGERE END TRYGGE RAMMER
”Der er selvfølgelig ikke noget vigtigere for os, end at københavnerne føler sig trygge, når de bevæger sig rundt mellem madboderne og skøjter på skøjtebanen. Derfor har vi også taget alle nødvendige forholdsregler – og vi følger selvfølgelig fortsat med i udviklingen,” slår Kira Thanning fast.
Det betyder blandt andet, at de sørger for, at der ikke er flere på isen, end hvad der er tilladt, at de jævnligt spritter toiletter, gelænder, skøjter, buddies og borde af og har lavet kø-linjer på gulvet.

DET PRAKTISKE
Alle besøgende kan gratis benytte skøjtebanen, og hvis man ikke kan finde de aflagte skøjter frem fra gemmerne, er der rig mulighed for at leje skøjter og skøjte-buddies på pladsen.
Broens Skøjtebane fejrer åbningen af skøjtebanen med en hel åbningsweekend fra fredag den 6. november til lørdag den 7. november. I løbet af weekenden vil der være en masse forskellige events, festlig stemning og højt humør. I kan holde jer opdateret på det endelige program via hjemmesiden
https://broensskoejtebane.dk

Strandgade 95
1401 København K
Hjemmeside: Link her

Se vores Event kalender


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.