Copenhagen Free Walking Tours

Copenhagen Free Walking Tours

Copenhagen Free Walking Tours er en gruppe lokale rejseguider, der har boet i og elsket København i mange år. Vi nyder vores arbejde så meget, at vi er blevet en af de bedst bedømte ture på TripAdvisor med 7000 anmeldelser!

Det er gratis at deltage i vores tipbaserede vandreture, vi byder velkommen til tip i slutningen af hver tur, og det beløb, du vil tipse din guide, er helt din beslutning. Vores organisation består af en lille sammenslutning af freelance-guider, der tilbyder disse ture i København. På denne måde kan vi dele vores udgifter til de smukke paraplyer og de kort, du kan finde på hotellerne og vandrerhjemmene rundt i byen.
Så for at fortsætte med at køre disse ture i København betaler alle guider et marketinggebyr til “Copenhagen Free Walking Tours F.M.B.A.” baseret på antallet af gæster, der deltog i turen. Det nuværende markedsføringsgebyr for Grand Tour of Copenhagen er 10 DKK (1,35 euro) pr. Gæst om vinteren og 15 DKK (2,01 euro) pr. Gæst om sommeren. Den klassiske rundvisning i København og The Christianshavn Tour markedsføringsgebyret er 5 DKK (, 70 euro) pr. Gæst om vinteren og 7,50 DKK (1,00 euro) pr. Gæst om sommeren.

Nikolaj Plads 34
1067 København

Hjemmeside: Link her

______________________________________________
Se vores Event kalender