Danas Plads legeplads

Danas Plads legeplads er totalrenoveret i 2020 med ny ramme og beplantning rundt i kanten. Den er stadig omkranset af store træer og skovagtig buskbeplantning oven på bunkeren i midten af legepladsen.

Legeområdet for de mindre børn har fået en stor sandkasse med legehuse i forskellige højder, 2 babygynger, en stor trampolin med plads og adgang for kørestolsbrugere samt tivolispejle med tilgængelighed for alle og mulighed for at få et godt grin.

Balancebanen oven på bunkeren er uændret med rutsjebane, talerør og mulighed for at gemme sig lidt. I det skovagtige miljø er der nu nogle legehuse og en kæmpe målestok, hvor man kan se hvor stor for eksempel en elefant er.

Legeområdet for de store børn har fået et klatretårn med rørrutsjebane og gode muligheder for fysisk krævende leg. Der er også en stor fugleredegynge med plads til flere børn ad gangen.

Derudover er der to nye motionsredskaber, så de voksne også kan muntre sig. Det er et løbebånd og et redskab til forskellige mave og strækøvelser.

Adresse:
Danas Plads 10-20

Aldersgruppe:
Små/store/voksne

Faciliteter:
Areal i kvadratmeter: 750
Aflukket: Ja
Bænke: Ja
Bord/bænkesæt: Nej
Skygge: Ja
Toilet: Nej
Bemandet: Nej

Tilgængelighed:
Kategori 2: Kørestolsbrugere kan komme i kontakt med dele af legeområdet/legeredskaberne.
Kilde: Frederiksberg.dk

Danas Plads
1800 Frederiksberg

Hjemmeside: Link her

______________________________________________
Se vores Event kalender

Andre har set på: