Dieselhouse

Dieselhouse

Dieselhouse

er et oplevelses- og videnscenter, der ligger i Sydhavnen i København. Museet er dedikeret til historien om dieselmotoren og dens betydning for verden.

Historien begynder i 1897, da den tyske ingeniør Rudolf Diesel opfandt dieselmotoren. Dieselmotoren var en revolution i transporten, og den har sidenhen haft en stor indflydelse på vores liv.

DieselHouse blev åbnet i 2006 af Københavns Museum og MAN B&W Diesel A/S. Museet er indrettet i en tidligere fabrikshal, og det byder på en række udstillinger om dieselmotorens historie, teknologi og betydning.

Udstillingerne på DieselHouse er interaktive og lærerige, og de er et godt sted at lære om dieselmotorens historie og betydning for verden. Museet er også et godt sted at opleve den industrielle kulturarv i København.

DieselHouse er åbent for offentligheden, og det ligger på adressen Vasbygade 11, 2300 København S. Museet er åbent tirsdag-søndag fra 10:00-17:00.

Du kan læse mere om DieselHouse på museets hjemmeside: https://www.dieselhouse.dk/

Her er nogle af de ting, du kan opleve på DieselHouse:

  • Se en original dieselmotor fra 1897
  • Lær om dieselmotorens teknologi
  • Oplev, hvordan en dieselmotor fungerer
  • Se en film om dieselmotorens historie
  • Besøg DieselHouse’s butikk

DieselHouse er et godt sted at lære om dieselmotoren og dens betydning for verden. Museet er også et godt sted at opleve den industrielle kulturarv i København.

Kilde: Bard

Besøg også Parker og Haver i København og på Frederiksberg her:

Se flere oplevelser her: