A MIDSUMMER NIGHTS DREAM

Dato/klokkeslæt
Dato(er) - 04/08/2020 - 16/08/2020
Klokken 19:30 - 21:15
Oplevelser i København
iCal

Sted
Statens Naturhistoriske Museum


A MIDSUMMER NIGHTS DREAM

En opsætning af After Hours Theatre Company
I samarbejde med Statens Naturhistoriske Museum

Tirs. – søn. i perioden 4. – 16. august 2020 kl. 19:30 – 21:15
Forestillingen er på engelsk

Oplev Botanisk Have på en ny og fortryllende måde, når After Hours Theatre Company forvandler den gamle haves sø, stier og skjulesteder til scenen for William Shakespeares fortælling A MIDSUMMER NIGHT’S DREAM.

Hermia og Lysander er forelskede, men da Hertugen af Athen forkynder, at Hermia skal giftes med Demetrius, flygter de elskende ud i den nærliggende skov. De forfølges af den forsmåede Helena samt den vrede Demetrius. De fire unge lander uvidende midt i en strid mellem den magiske skovs regenter: alfekongen og alfedronningen.

Shakespeares fortryllende komedie er et opus om orden og kaos, om kærlighed og fantasi. Den er fuld af drillerier, misforståelser, humor og forunderligheder.

Tag med After Hours Theatre Company på en fortryllende rejse, dybt ind i en drømmeagtig skov, der udvisker grænsen mellem fantasi og virkelighed; mellem kærlighed og drømme, mellem mennesker og tåber.

Book din billet via Billetto:

I tilfælde af aflysning af forestillingen og refundering af billetter: Læs mere her…

Køb af billetter i døren: Det er også muligt at købe billetter i døren, såfremt der er ledige billetter til aftenens forestilling. Betaling af billetter i døren kan kun ske med MobilePay.

____________________________________________
Se vores Event kalender