Bliv klogere på Det Sociale Frikort

Dato/klokkeslæt
Dato(er) - 26/02/2020
Klokken 15:00 - 17:00
0

Sted
H15


Bliv klogere på Det Sociale Frikort

Kom til Vesterbro og bliv klogere på Det Sociale Frikort.

Socialt Frikort Vesterbro inviterer til en eftermiddag, hvor vi vil dele vores erfaringer. SFV har været i gang siden maj 2019 og er igangsat af Reden, Brugernes Akademi og Mændenes Hjem. Vi afprøver, hvordan det sociale frikort kan bruges blandt de mest udsatte mennesker, som færdes i den åbne stofscene på indre Vesterbro. 60 mennesker har i dag fået et sociale frikort via SFV og gjort sig erfaringer med arbejdsmarkedet. Det vil vi gerne fortælle mere om.

Kl.15 networking, mens der vises et par film om Socialt Frikort Vesterbro, produceret af Projektland, støttet af Vesterbro Lokaludvalg

Oplæggene starter kl.15:30

Projektleder, Iben Nova Rask, byder velkommen og skitserer rammerne omkring Socialt Frikort Vesterbro.

Kimmi Nyby fortæller hvordan Reden København benytter det sociale frikort til, at integrere husets brugere i de daglige opgaver.

Anja P. Bloch fortæller hvordan Brugernes Akademi har udviklet et helt nyt arbejdsområde og nu tilbyder ’frijobs’ til brugere af deres forening.

Frijobber vil fortælle hvordan det er at gå på arbejde med det sociale frikort og hvad betydning det har at kunne tjene ærlige penge.

Vi vil komme med konkrete eksempler på hvordan vi i samspil med ’frijobberne’ benytter metoden ’Trappen’ til at udvikle et helt nyt hjørne af arbejdsmarkedet. Og så håber vi at i vil medbringe masser af spørgsmål.

Socialt Frikort Vesterbro er støttet af VILLUM FONDEN # VELUX FONDEN.

Se meget mere her

___________________________
Se vores Event kalender her
Kæmpe restaurantoversigt her