Bonderøvsdage

Dato/klokkeslæt
Dato(er) - 04/08/2020 - 09/08/2020
Klokken 10:00 - 16:30
Oplevelser i København
iCal

Sted
Frilandsmuseet


Bonderøvsdage

LIVET PÅ LANDET OG DE TRADITIONELLE HÅNDVÆRK
Der er så yndigt ude på landet. Men hvad gjorde bønderne egentlig, før mejetærskeren blev opfundet? Hvad kan vi lære af de gamle håndværk, og hvordan smagte smørret dengang, man kærnede det selv? Det kan du finde ud af, når Frilandsmuseet slår dørene op til Bonderøvsfestivalen, der finder sted fra den 4. – 9. august, 2020.

Det er kun anden gang, at Frilandsmuseet afholder festivalen, der både henvender sig til dedikerede bonderøve, bæredygtige gør-det-selv typer og alle dem, der bare er nysgerrige og måske har en lille urtehave på terrassen eller tre høns i baghaven.

HÅNDVÆRK OG BONDERØVSSTEMNING
I løbet af de seks dage Bonderøvsfestivalen varer, vil museets håndværkere præsentere de besøgende for mange af de metoder, som bønderne brugte tidligere. Der vil blive bygget, tækket, muret og malet, og der vil også være mulighed for selv at prøve kræfter med de forskellige håndværk. Derudover kan du som gæst prøve at malke trækoen Maren, opleve når fårene klippes og ride på ponyer. Har du lyst til at dyste med din familie eller afprøve dine færdigheder som bonde, er der hver dag et tætpakket program med alt fra ølbrygning til kaninhop, kæphesteridning, tovtrækning og forhindringsbane.

Se meget mere her

______________________________________________
Se vores Event kalender