Det Grønne Loppemarked

Dato/klokkeslæt
Dato(er) - 20/09/2020
Klokken 10:00 - 16:00
Oplevelser i København
iCal

Sted
Jagtvej og Rantzausgade


Det Grønne Loppemarked

Det fjerde Grønne Loppemarked åbner søndag den 16. august kl. 10 på Nørrebro. Du kan finde os omkring den Grønne Cykelsti, den del der forbinder Jagtvej og Rantzausgade. Markedet åbner klokken 10 og lukker klokken 16.
Det Grønne Loppemarked finder sted hele sommeren og efteråret den 1. og 3. søndag i hver måned.
*Et nyt initiativ
Det Grønne Loppemarked er et nyt initiativ som hjælper folk med at sælge ud og investere i andres gamle skatte. Vi støtter en cirkulær økonomi, og har et brændende ønske om at bekæmpe brug-og-smid-væk kulturen. Det er vores håb at et nyt loppemarked kan være et skridt i en grønnere fremtid, hvor folk smider mindre ud og genbruger mere.
*Plantebaseret morgenbrød & mad
De etniske rødstrømper fra Ishtar – De Etniske Rødstrømper kommer og serverer en iransk risret og Isabel fra Svaneke Brød 2300 sælger morgenbrød lavet på mel fra Bornholms Valsemølle.
*Grøntsager fra GRIM i løssalg
En tredjedel af alle frugt og grøntsager kasseres på grund af skønhedsstandarder og overproduktion, samt alt for meget emballage og udnyttelse af landmænd. Det gør GRIM op med og redder grønsager og frugt der ellers var gået til spilde! ⁠Søndag den 5. juli kan man shoppe frasorterede grøntsager uden plastik i løssalg!
*Covid-19
Vi har solgt et begrænset antal stande på et mindre og afgrænset areal. Der vil være gangarealer på 2,5 meter samt 2 meter i mellem hver stand. Vi laver en primitiv indhegning så vi kan kontrollere ind- og udgang. På den måde sikrer vi os at der på intet tidspunkt vil være mere end 100 mennesker på pladsen på samme tid. Der vil være sprit ved samtlige boder.
Alle er velkomne!
Ps. Læs mere på vores hjemmeside www.detgroenneloppemarked.dk – og følg med for de nyeste opdateringer på instagram.com/det_groenne_loppemarked

______________________________________________
Se vores Event kalender