Filmmusik

Dato/klokkeslæt
Dato(er) - 30/10/2020
Klokken 19:30 - 22:00
Oplevelser i København
Gem Eventet iCal

Sted
Stærekassen


Filmmusik

I disse coronatider er der ikke noget som en god film, der kan flytte tankerne væk og til en helt anden verden. Det skulle da lige være en helt enestående koncert med et fyldigt udpluk af den helt fantastiske mængde af fremragende filmmusik, der er skrevet. Vi forsøger at dække hele filmens århundrede fra musikken til Fritz Langs stumfilm Metropolis til de nyeste streamingserier. Af en stjernerække af filmkomponister kan vi blandt andet nævne Charles Chaplin, Erich Korngold, Nino Rota og selvfølgelig John Williams, der er nærmest uundgåelig i denne genre. Vi mindes selvfølgelig også nyligt afdøde Ennio Morricone, der også har sat sit store aftryk på filmmusikken.

Aftenens dirigent David Firman har en lang karriere som dirigent, arrangør, pianist og komponist og der er vist nærmest ikke nogen musical eller noget filmmusik han ikke på et eller andet tidspunkt har haft fingrene i. David Firman har haft sin primære karriere i England, men mange kender ham for sit mangeårige samarbejde med DR Underholdningsorkestret fra 1990 frem til orkestret blev nedlagt i 2014 og vi er sikkert mange der har oplevet dem sammen blandt andet ved Slotskoncerterne på Ledreborg.
For nu at vende tilbage til coronavirkeligheden, så tøv ikke med at købe billet. Vi må desværre begrænse antallet af pladser, vi kan sælge, så det er først til mølle til en forrygende koncert.
Koncerten bliver afviklet efter gældende Covid-19 foranstaltninger.

Program:
Also sprach Zarathustra – Richard Strauss
Hollywood Milestones
Kings Row Theme – Erich Korngold
Modern Times – Charles Chaplin
Metropolis – Gottfried Huppertz
The Incredibles – Michael Giacchino
Godfather – Nino Rota
Schindler’s List – John Williams
Catch me if you can – John Williams
TV themes – arr. David M.A.P Palmquist
Batman – Danny Elfman
Parapluies – Michel Legrand Morricone

Se meget mere her og køb billet

______________________________________________
Se vores Event kalender