House of Noise Festival

Dato/klokkeslæt
Dato(er) - 11/09/2020 - 12/09/2020
Klokken 14:00 - 23:30
Oplevelser i København
iCal

Sted
refshaleøen


House of Noise Festival

er en 2-dages gratis musikfestival, der giver mulighed for at mødes og opleve musik i nye formater. Programmet bliver af høj kunstnerisk kvalitet med en blanding af etablerede navne og nye talenter, som annonceres løbende. I pauserne kan du nyde vores udeområde med foodtrucks og bar, hvor man bl.a. kan smage 1420’s belgiske øl, som lige har modtaget Dansk Ølmærke 2020.

Indendørs finder man optrædener på en rekke scener og mindre koncerter i flere af vores 61 øvelokaler. Udover koncerter med den klassiske form, vil nogle kunstnere skabe alternative oplevelser – f.eks. kan du komme med til intimkoncerter i en London-taxa kørende rundt på Refshaleøen, der livestreames.

EKHO EKHO er et musikfællesskab på Refshaleøen hvor musikere fra vækstlaget og det etablerede segment fra musikmiljøet udvikler deres kunst. I kølvandet af Covid-19 ønsker vi at nytænke begrebet festival, både for at skabe kulturoplevelser på en ny måde, og at musikere igen får komme ud at spille. Midt i institutionernes og kunstnernes kamp for økonomisk overlevelse, blomstrer kreativiteten, og kunsten skal ud.

Festivalen er gratis for publikum. Der opfordres dog til frivillige donationer.

Lineup:
Bite The Bullet
Frederikke Bohr
Sort Lim
My Beloved
Foreshadower
A Modern Man
The Orgelheimers
Martin Pale
Dan Rose
Lucid Grave
Elise Måsvær
Spurv
+ mange flere TBA

Se meget mere her

______________________________________________
Se vores Event kalender