HUSET 50

Dato/klokkeslæt
Dato(er) - 01/09/2020 - 05/09/2020
Klokken 0:00
Oplevelser i København
iCal

Sted
Huset


HUSET 50

50 ÅR I MAGSTRÆDE

I fem årtier har de gamle pakhus-bygninger i Magstræde ageret rugekasse for et hav af kulturelle aktivistiske bevægelser fra hippier, rødstrømper, punk og beat til 4-bølge-feminisme og klimaaktivisme.

Historien er omfattende og farverig, og den fortjener i den grad at blive fejret! Det gælder i særdeleshed de mange artister, kulturskabere og aktivister, der har været med til at forme den gennem årene.

I denne anledning disker vi den 1.-5. september op med et hav af spændende events, der skal hylde og fejre vores dejlige kulturhus og de mange, der har formet det gennem tiden!

LÆS MERE: https://www.huset-kbh.dk/om-huset/huset-kbh-50/

EVENTS:
Du kan bl.a. møde Peter Duelund, der var med fra HUSETs begyndelse sammen med musiker og skribent Niels Skousen. Du kan også genopleve Barbue, når tidligere booker Thomas Seifert slår dørene op til en aften i punkens ånd, eller høre debatter om ligestilling og synge fællessang med Astrid Elbek fra Shit og Chanel. Der vil desuden være masser af teater, film, kulturelle udstillinger og fed musik! Bl.a. Rebecca Lou, Katinka, Jesper Thilo, Stig Møller, KÚLU, Johan Olsen og FlowerPotPartyband bestående af Tømrerclaus, Peter Ingemann og gæstesolist Kim Menzer i efterfølgende samtale med Peter Øvig Knudsen om den spæde start og de første hippier i HUSET.
Læs mere om de enkelte events: https://www.huset-kbh.dk/?selectedGenreId=290

____________________________________________
Se vores Event kalender