Infernal Brygger Pisset Ned

Dato/klokkeslæt
Dato(er) - 30/01/2021
Klokken 20:00
Oplevelser i København
Gem Eventet iCal


Infernal Brygger Pisset Ned

30. Januar 2021 markeres lanceringen af de to helt dugfriske og nybryggede Infernøl Rose & Beach – samarbejdet imellem bryggeripionererne fra Nørrebro Bryghus og hitmagerne og festskaberne Infernal.

Det sker med et utraditionelt online event, som bliver en fusion af koncert, ølsmagning og ”gæster i studiet”, når Paw, Lina og deres musikere invaderer både baren og bryggeriet på Nørrebro Bryghus i Ryesgade i København.

Forbered dig på, at du ikke ved hvad der skal ske – ud over at det bliver en øl-fest, som nok skal få dig op af sofaen til en omgang hjemmekosak.

Kl. 20 går Infernal, deres band og deres gæster i luften og det kan opleves af alle via nørrebrobryghus.dk. Duoen lover at spille deres største hits – både dem, du kan synge med på og dem der får den indre basarm frem – og så har de inviteret en håndfuld venner på besøg for at smage de to nye øl.

Gæsterne i ”studiet” bliver Jan Elhøj, Jacob Fauerby og Veninderne og så vil der i løbet af aftenen tikke hilsner ind i bedste sammen-hver-for-sig-ånd fra bl.a. Emil Lange, Torben Chris og Dan Rachlin – for bare at nævne nogle stykker.

I baren har Paw & Lina allieret sig med en af landets mest prominente cocktailmagere, Gromit Eduardsen, som vil lave øl-cocktails til gæsterne og selvfølgelig vil Nørrebro Bryghus’ brygmester Michael Rahbek sammen med Infernal forklare hvordan de to liflige IPA’s er blevet til.

Lina sætter følgende ord på: ’Vi havde egentlig ikke tænkt at ’Infernal River Pisset Ned’, som vores koncerter har heddet de senere år, var særlig egnet til at opleve online, men man har et standpunkt, til man ta’r et nyt og vi kan godt lide idéen om at det ikke ”bare” er en almindelig koncert, som vi streamer til folk. Det bliver mere et TV-show med en hel masse musik frem for kun at være en koncert kogt ned til at blive vist på en skærm – med den samme ”looseness” og asflappede stemning, som når folk går live på Facebook eller Instagram’.

’Vi kommer til at blande hyggen og samtalerne og musikken så det ene hele tiden afløser det andet’, forklarer Paw, der glæder sig enormt til endelig at stå med de færdige Infernøl i hånden. ’Det har jo været en lang proces og en drøm, vi har haft i mange år og så kommer det til at føles så fedt endelig at spille live igen – også selvom, vi ikke kan se folk. Egentlig så tror jeg sagtens, vi kan få folk til at gå amok, selvom de er derhjemme. Hvis de bare skruer godt op, så skal energien sgu nok komme ud gennem skærmen – og vi trænger jo til det alle sammen. Vi hungrer efter at fyre den af, så der skal vist næppe særlig meget benzin til før dét bål kommer i brand – og med en Infernøl i blodet og en mere i hånden, så skal det nok blive en god aften.’

Infernal – Rose & Beach kan bestilles nu på noerrebrobryghus.dk/infernoel-webshop/

Infernal Brygger Pisset ned går live 30. januar kl. 20 via noerrebrobryghus.dk/infernoel

______________________________________________
Se vores Event kalender

Kommende oplevelser: