Kode Cafe for kvinder

Dato/klokkeslæt
Dato(er) - 05/10/2020
Klokken 17:00 - 20:00
Oplevelser i København
iCal

Sted
IT-Universitetet i København


Kode Cafe for kvinder

Går du i gymnasiet eller holder sabbatår? Overvejer du en it-uddannelse, eller er du bare nysgerrig på hvad softwareudvikling og teknologi er? Så kom til Coding Café på IT-Universitetet i København.

Til Coding Café bliver du over 5 uger introduceret til forskellige aspekter af it og teknologi. Du får mulighed for at prøve kræfter med forskellige aspekter af programmering, som nuværende studerende på uddannelsen i Softwareudvikling underviser i. Du kommer blandt andet til at programmere din egen hjemmeside, arbejde med robotteknologi og får en introduktion til arbejdet med kunstig intelligens og big data. Du får samtidig en indsigt i, hvad man lærer på en it-uddannelse og hvad man kan arbejde med bagefter.

Coding Café er for kvinder, der går på HHX, STX, HTX eller HF. Hvis du holder sabbatår efter gymnasiet, er du også meget velkommen til at melde dig til.

Det er gratis at deltage, og du behøver ikke at kende til programmering på forhånd. Den eneste forudsætning for at deltage er godt humør og gåpåmod.

PRAKTISK
Coding Café finder sted på IT-Universitetet i København, Rued Langgaards Vej 7, 2300 København S. Undervisningen foregår kl. 17-20 på følgende datoer:

Mandag d. 7. september, mandag d. 14, september, mandag d. 21. september, mandag d. 28. september og mandag d. 5. oktober.

Du skal selv medbringe computer. Vi stiller al anden teknologi, du skal bruge, til rådighed. Der serveres en sandwich i pausen.

Når du har tilmeldt dig, sender vi yderligere information om dagene.

Har ud spørgsmål, er du velkommen til at skrive til codingcafe@itu.dk.

HVORDAN TILMELDER JEG MIG
Du kan tilmelde dig via formularen her: https://www.itu.dk/uddannelser/studieliv/besoeg-itu#coding-caf-for-kvindelige-gymnasieelever

______________________________________________
Se vores Event kalender