Nul Stjerner med Morten Kirckhoff og Jan Elhøj

Dato/klokkeslæt
Dato(er) - 24/09/2020
Klokken 19:00
Oplevelser i København
iCal

Sted
Stairway


Nul Stjerner m. Morten Kirckhoff & Jan Elhøj

Stairway byder på en underholdende aften i godt selskab med Morten Kirckhoff og Jan Elhøj og deres foredrag om rejser til steder, de fleste ønsker at undgå. Nemlig stederne med de dårligste anmeldelser og NUL stjerner!

Du kommer til at længes efter nye eventyr – og samtidig sætte pris på, du ikke har rejst med Morten Kirckhoff og Jan Elhøj.

Arrangementet er med unummererede siddepladser, og der er et begrænset antal billetter til salg.

◉◎◉◎◉◎◉◎◉◎◉◎

Foredraget tager udgangspunkt i DR2-serien ‘NUL STJERNER’, hvor rejsekammeraterne Morten og Jan fortæller om deres sjoveste oplevelser og tager dig med bag kameraet.

Hvad sker der når man tjekker ind på hoteller, der har de dårligste anmeldelser? Hvad sker når man spiser på dårlige restauranter, i de værst tænkelige lande? Det viser ofte at det er her de sjoveste og bedste eventyr venter.

Altid i øjenhøjde med de lokale og altid nysgerrige på det som er anderledes end det derhjemme. Alt bliver smagt på. Alt bliver drukket. Alle tilbud om at blive inviteret indenfor tages imod med kyshånd. Med åbent sind og en oprigtighed rejser de rundt og tager seerne med på deres eventyr.

Gennem programmerne åbner de seernes øjne for de store og unikke oplevelser, der kan gemme sig bag de dårlige anmeldelser – hvis blot man kigger efter dem.

Få et unikt indblik i deres rejsemetoder, de bedste og værste oplevelser og selvfølgelig nogle af de historier, der ikke kom med i serien.

Se meget mere her og køb billet

____________________________________________
Se vores Event kalender