Strøm i Cisternerne

Dato/klokkeslæt
Dato(er) - 15/08/2020
Klokken 20:00
Oplevelser i København
iCal


Strøm i Cisternerne (Onlinebegivenhed)

Cisternerne under Frederiksberg danner rammerne, når Strøm inviterer på en enestående audiovisuel digital rejse ned i den danske undergrund, i selskab med et af de største elektroniske navne Danmark kan mønstre på den internationale scene. Det underjordiske vandreservoir vil vise sig fra en helt ny side, når de lange, mørke gange og store drypstensgrotter lyses op af en specialdesignet lysinstallation, sat til lyden af en af landets ypperste DJs og producere.

Vi glæder os til at løfte sløret for navnet og ikke mindst invitere alle ned i dybet.

Værket kan opleves online via Strøms Facebook, samt på YouTube. For at få det optimale ud af oplevelsen anbefaler vi, at det afspilles på en stor skærm og ikke mindst med god lyd.

______________________________________________

Om Strøm Festival:
Strøm har i 13 år i træk fyldt byens rum i København og Frederiksberg med elektronisk musik. Vi bruger alt fra åbne pladser til mørke natklubber – fra monumentale kirker til offentlige gader. Alt sammen for at skabe banebrydende oplevelser med elektronisk musik. I år er det pga. coronakrisen af gode grunde en smule anderledes, men det stopper os ikke fra at skabe nye koncepter og begivenheder.

Strøm Festival 2020 foregår fra d. 12. – 15. august 2020 – både fysisk og digitalt.

Se meget mere her

______________________________________________
Se vores Event kalender