Frederiksberg er en totaloplevelse for turister

Frederiksberg er en totaloplevelse for turister

Frederiksberg er en totaloplevelse for turister

“Det er altid spændende at følge med i hvilke nye butikker, der åbner på de Frederiksbergske gader. Ofte kan jeg ikke vente til det bliver offentliggjort, så jeg stikker hovedet ind og forhører mig hos de hårdtarbejdende håndværkere om hvad planerne er.

For eksempel kan jeg huske, de jeg forhørte mig i butikken, der skulle ende med et være et af mine yndlings-takeawaysteder – nemlig OLIOLI. Der tog de to unge, energiske og charmerende unge mænd sig tid til at fortælle om deres koncept, der på det tidspunkt for mig var ukendt, nemlig Poké Bowls. Siden hen, har de åbnet 10 butikker mere, så de må siges at have ramt plet lige dér på Gammel Kongevej, hvor eventyret startede for dem.”

Læs hele historien her på FrederiksbergLiv

______________________________________________
Restaurant portalen for København og Frederiksberg
Se Event kalender her

Andre har set på: