Galleri Bidsart

Galleri BidsArt

Galleri Bidsart

Julie Bidstrup (f. 1977) arbejder med forskellige teknikker til at danne et unikt udtryk med stærke og klare farver – tilsat et strejf af neon! Kontraster og historier inspirerer hende og formsproget finder vi et sted imellem den rå street-art og graffiti, de gamle impressionister, pop-art og Tim Burtons kantede univers. Ofte benyttes grafiske elementer fra produktark og ingeniørtegninger til at give værkerne liv og dybde og så er det hendes kendetegn at lade budskaber gemme sig i lærredets mange lag.

Temaet i hendes billeder handler ofte om mønstre, kaos og skæve skæbner, som man får lyst til at give en hjælpende hånd. Når man går et lag dybere ser man, at der i symbolikken ofte gemmer sig både kant og samfundsproblematikker, men også håb, hvor de fleste værker peger hen på hjælpen og lyset forude. Julie Bidstrup bruger symboler og spejlinger til at fortælle sine kontrastfyldte historier, der i nogle af hendes værker får en dobbeltbetydning, alt efter om værket vender opad eller på hovedet. Det ser den nysgerrige beskuer eksempelvis i værket Save Me og Pisseirriterende når det regner sidelæns.

Alle Julie Bidstrups værker er udført i højeste kvalitet, så kunden altid er garanteret et lækkert stykke kunst til væggen derhjemme. Malerierne er malet på håndopspændte kvalitetslærreder med lysægte farve, så værkerne holder farven i helt op til 100 år. Litografier er trykt som kunsttryk, ligeledes med lysægte farve i høj kvalitet på akvarelpapir med trykmetoden giclée print, der skaber farvedybde og eksklusivitet i værket, de er signerede og nummererede af kunstneren. Håndlavede rammer i sort eller eg – med passepartout – kan tilkøbes, så værket får et ekstra flot og stilfuldt udtryk.

Hos Galleri BidsArt kan kunden låne et værk med hjem, inden købet afsluttes for at se, om det er det helt rigtige maleri. Skulle I være interesseret i køb, er I velkomne til at komme forbi galleriet og aftale nærmere.

Jernbane Alle 94
2720 Vanløse

Email: info@bidsart.dk
Telefon: 3114 2220
Hjemmeside: Link her

______________________________________________
Se vores Event kalender