Galleri Christoffer Egelund – Contemporary Art

Galleri Christoffer Egelund – Contemporary Art

Galleri Christoffer Egelund er et avanceret kunstgalleri med fokus på skandinavisk og international samtidskunst af høj kvalitet. En eksperimentel og innovativ tilgang er en vigtig dagsorden for konstant at udfordre grænserne for galleriet og selve kunstscenen. Galleriet udstiller kunstværker med et stort udvalg af medier, f.eks. arbejder på papir, fotos, malerier, skulpturer, performance og video – et unikt kunstnerisk udtryk er af største betydning.

De præsenterede kunstnere har modtaget stor anerkendelse fra kuratorer, samlere, museer og kritikere og er blevet vist i vigtige samlinger, biennaler, kunstmesser, kunstmuseer og gallerier over hele verden.

Det vigtigste mål for galleriet er at skabe mindeværdige udstillinger og fremme karrierer for nye moderne kunstnere ved at sammenstille udstillinger, deltage i kunstmesser og biennales over hele verden.

Galleri Christoffer Egelund blev oprettet i 2005 af ejeren og instruktøren Christoffer M. Egelund og ligger i den historiske gamle del af København med 300m2 udstillingsrum og højt til loftet. Området har mange moderne gallerier, Danmarks Nationalgalleri, Det Kongelige Danske Kunstakademi, Kunstinstitutter og Dansk Kunstråd gør dette område til en af de vigtigste scenekunst i Danmark.

Galleriet er medlem af Dansk Kunstforhandlerforening (DGS) siden 2006.

Bredgade 75
1260 København K
Email: info@christofferegelund.dk
Telefon: 339 392 00
Hjemmeside: Link her

____________________________________________
Se vores Event kalender


Andre har set på: