Galleri kbh kunst

Galleri kbh kunst

Siden 2006 har Galleri kbh kunst repræsenteret ung og spændende samtidskunst af både etablerede og up-and-coming kunstnere.

Galleriet ligger på hjørnet af Øster Søgade og Rørholmsgade. Rørholmsgade er kendt for sine mange forskellige gallerier og atelierer.

I galleriet arbejder 2 kunstnere i et atelier, dertil repræsenterer galleriet fast omkring 20 andre kunstnere. Dette betyder, at der altid er mere end 200 forskellige værker at vælge mellem i galleriet.

Omtrent 6-10 gange om året har galleriet solo- eller gruppeudstillinger med henholdsvis eksterne og interne kunstnere. Galleriet får dermed vist en bred vifte af samtidskunst i mange forskellige stilarter og udtryk, og er med tiden blevet kendt for at være et “gro-sted” for up-and-coming kunstnere. Galleriet har fra start haft et godt samarbejde med forskellige kunstforeninger. Er du interesseret i moderne kvalitetskunst til virksomheden, hjælper og rådgiver gallerist Helle Borre gerne med indkøb, udsmykning eller udstillinger.
Galleri Kbh Kunst sælger kun original kunst, og er du i tvivl, om du har fundet det rette kunstværk, er det muligt at låne det med hjem på prøve.

Øster Søgade 34
1357 København K
Email: info@kbhkunst.dk
Telefon: 6166 6646
Hjemmeside: Link her

____________________________________________
Se vores Event kalender


Kommende Events