Galleri Nicolai Wallner

Galleri Nicolai Wallner

Galleri Nicolai Wallner åbnede i efteråret 1993 med ambitionen om at udstille udfordrende og innovativ samtidskunst. Indvielsen afgalleriet fangede ikke kun ånden i den bestemte tid, men satte tempoet og dagsordenen for, hvad vi fortsætter med at gøre i dag.

Derfor har mange af kunstnerne i vores nuværende program været i galleriet siden starten, og har haft deres første soloshow med galleriet.

Galleriet var primært baseret på idealerne om, hvad det betyder at repræsentere en kunstner gennem deres karriere, og det er med dette i tankerne, at vi har bygget vores program og har indarbejdet nye kunstnere. Vores repræsentation af mere sædvanlige, etablerede kunstnere har givet os en måde at kontekstualisere galleriets vision og har også gjort det muligt for os at introducere den danske kunstscene for nogle af de vigtigste levende kunstnere.

Vi ser galleriets ansvar som vidtgående; et personligt samarbejde med hver kunstner, hjælpe med produktion og fungere som deres forbindelse til internationale gallerier og museer, også styre både et skriftligt og et visuelt arkiv for hver kunstner, og ikke mindst fungere som et åbent offentligt rum, der præsenterer det højeste niveau af samtidskunst for offentligheden.

Glentevej 47
2400 København NV
Email: contact@nicolaiwallner.com
Telefon: 3257 0970
Hjemmeside: Link her

____________________________________________
Se vores Event kalender


Kommende Events