Galleri Rihave

Galleri Rihave

Bjarne Rihave flyttede ind på Christiania i april 1972 og har bl.a. arbejdet med teatergruppen Solvognen.

I 1982 lavede Christiania kampagnen Elsk Sverige, som forgik i Lund og Gøteborg i Sverige. Rihave havde ansvaret for disse udstillinger.

Igennem årene har Rihave deltaget i adskillige gruppe og sole udstillinger på Galloperiet på Christiania og ledede galleriet i 5 år.

Rihave har udsmykket veje og stier flere steder på Christiania. Han har skabt store vægmalerier og arrangeret adskillige “maler-performances”. Den sidste foregik i den Grå Hal på Christianias 25 års fødselsdag,

Rihave finder inspiration til hans arbejde fra rejser i Europa og Asien, primært Vietnam og Indien. Han har boet på Karlsöja, en lille ø i det nordlige Norge i seks måneder, et år i Portugal og et år i Berlin.

Rihave arbejder med keramik, mosaik af granit, små skulpturer, men det er primært maleri, der er hans base. Rihave er meget optaget af at male i urbane eller arkitektoniske omgivelser. Hans billeder reflekterer et liv på Christiania og har været under indflydelse, ikke af hash eller alkohol, men af alverdens musik, dog mest rock’roll, etnisk musik så som Ravi Shankar, klassisk så som Philip Glass og ikke mindst Jimmy Hendrix.

Mælkebøtten 125A
1440 København K

Hjemmeside: Link her

______________________________________________
Se vores Event kalender

Kommende Events