Grandteatret

Grandteatret

Det er ikke mindst takket være Grand, at jeg blev biografgænger. Jeg er en hund efter film og især efter Grand, ja en Grand Danois ? især nu hvor jeg er en Grand Old Man.’ Johannes Møllehave, Politiken 25. jan. 2010
Grand er en af Københavns få uafhængigt drevne premierebiografer. Anton Rosens bygning har fungeret som biografteater siden 1913 og var i gamle dage kendt som Filmens Kongelige Teater. Den kunstneriske film har alle år været hjørnestenen i biografens program, der i 2006 fik prisen som Europas bedste ved Europa Cinemas Awards kåret blandt mere end 600 biografer i over 30 lande.

Ud over det faste repertoire lægger Grand også hus til en vifte af festivaler og kulturarrangementer, heriblandt Minuit Vernissage i biografens cafe, hvor såvel nye som etablerede navne på den danske kunstscene udstiller. I caffen kan man købe varme og kolde drikke samt et udvalg af små retter og desserter. Kaffen er økologisk og Fair Trade af mærket Jamao. Husets the er fra A.C. Perch’s Thehandel. På menuen er bl.a. quiche fra L’education Nationale, kager fra Dessertdragen og vine fra Kjær og Sommerfeldt.

Mikkel Bryggers Gade 8
1460 København K
Email: info@grandteatret.dk
Telefon: 3315 1611
Hjemmeside: Link her

____________________________________________
Se vores Event kalender


Kommende Events