Havnebussen København – Havnebussens rute

Havnebussen København - Havnebussens rute

Havnebussen – Havnebussens rute

I Københavns Havn sejler busserne linje 991 og 992 passagerer mellem krydstogtterminalerne, Frihavnen og Københavns centrum. Busserne er eldrevne, hvilket gør dem miljøvenlige og støjsvage. De stopper flere steder i havneområdet, bl.a. ved begge krydstogtterminaler, Langelinie Pier og Frihavnen.

Bussen er en fantastisk måde at se København på uden at skulle bekymre sig om trafikken. De sejler i Københavns havn og sejler til mange populære turistmål så som Reffen, Christianshavn. Havnebussen er en fantastisk måde at komme rundt på, og den er også meget overkommelig, det koster nemlig bare en Zone pris.

Ruten består af 11 stop på hver side af bredden, og Busserne zig-zagger mellem stoppesteder som Den Sorte Diamant – Det Kongelige Bibliotek, Islands Brygge, Nyhavn og andre steder, som er værd at stå af for at opleve på nært hold. Alle havnebusserne stopper undervejs blandt andet ved Operaen og Nyhavn.

Og du behøver ikke nødvendigvis have et specielt formål med rejsen men bare en tur fra nord til syd er en skøn oplevelse.

Og her er hele havnebussens rute:

Havnebussen København
Havnebussens stoppesteder – kort over hele havnebussernes rute

Se meget mere her
DOT – Din Offentlige Transport – DOT
______________________________________________
Se Event kalender her