Hey Captain – Kanalrundfart København

Hey Captain – Kanalrundfart København

Hej Captain: “Hidden gems” handler om at vise vores yndlingssteder, som måske er ukendte for dig og er anderledes, end det man ser, hvis man tager den klassiske kanalrundfart. Vi tager dig med til lokale områder, hvor du får en god følelse af, hvad der sker i og omkring havnen netop nu. På disse ture vælger vi enten en sydlig rute eller nordlig rute, alt efter hvad det foregår i havnen den dag, du skal sejle. For dem der har lyst vil der være mulighed for at stoppe og stige ud af båden for at udforske midt på ruten.

Havnen i København udvikler sig i disse år fra at være en industrihavn til et rekreativt rum, der er åbent for alle. Om sommeren fungerer havnen som en vigtig nerve, der binder byen sammen og tiltrækker mange vandsportsaktiviteter. For eksempel sejler mange kajakker forbi, og glade danskere hopper i vandet. Vi viser dig vores yndlingssteder skjulte perler i København; om end du leder efter et hyggeligt sted at få morgenkaffe , en eftermiddags øl i solen, eller et område væk fra byen, hvor du kan slappe lidt af.

Med Hey Captain kan du udforsker områderne, kan du se, hvordan tidligere industribygninger omdannes til nye rum, og hvordan nyt og gammelt blandes i nye arkitektoniske strukturer. Nogle af disse nye bygninger er designet af berømte arkitekter som eksempelvis danske Bjarke Ingels . Kort sagt kommer du til at opleve nye områder, man normalt ikke udforsker fra vandsiden, hvor by, design og dagligt liv går hånd i hånd og spiller en afgørende rolle for udviklingen af København.

Kvæsthusbroen 1
1252 København K
Nærmeste stoppested: Kongens Nytorv
Email: info@heycaptain.dk
Telefon: 61684570
Hjemmeside: Link her

___________________________
Se vores Event kalender her

Kommende Events