Huset-KBH

Huset-KBH

Huset-KBH

I Huset finder du en masse kulturoplevelser, krøllede ideer og kreative ildsjæle. Med intet mindre end 5 scener, en biograf, et teater, øvelokaler, madbod, arkadespil, en brætspilscafe og mere end tyve foreninger og klubber – sker der rigtig meget!

Huset er faktisk et af Danmarks ældste kulturhuse! Det har ligget i Magstræde midt i København siden 1970, hvor det blev besat af en gruppe hippier og kunstnere.

I 2015 blev Huset en del af DIT:KBH som består af kulturhusene Huset-KBH, Verdenskulturcenteret, Onkel Dannys Plads, Kulturhuset Indre By og huser derudover også organisationerne CPH Volunteers og Projektpionererne. Sammenlagt står DIT:KBH for mere end 3000 årlige kulturarrangementer og tilbud, hvilket samler over 1.2 mio. besøgende københavnere hvert år.

Selvom Huset i dag har ændret navn og officielt nu hedder Huset-KBH så lever den gamle Magstræde-ånd videre gennem leg, kreativitet og frivillighed. Huset handler om at skabe sjove, skæve og alternative kulturoplevelser, der får hverdagen til at skille sig ud!

Rådhusstræde 13
1466 København K
Telefon: 21 51 2151
Hjemmeside: Link her

____________________________________________
Se vores Event kalender