Klatring – Copenhill

Klatring – Copenhill

Den ene side af CopenHill er benyttet til en ekstrem aktivitet som fuldender missionen om at lave bjergsports-aktiviteter i en storby uden nævneværdige højdemeter.
Klatrevæggen er verdens højeste på 85 meter med en bredde på 10 meter, der byder på forskellige forhindringer undervejs til toppen. Klatrevæggen er designet og udsmykket, så den ligner en naturlig bjergvæg med forskellige udhæng og ruter til toppen.
Der bliver monteret greb, som man kender det fra ?normale? klatrevægge. Det betyder dog ikke, at det bliver en let sag at klatre op. Ruterne er designet og vurderet til en vanskelig kategori, hvor klatringen bliver vanskeligere i takt med, hvor højt man kommer op.

En klatrevæg af denne højde er unik i sig selv, især i Danmark, og der kræves en multi-pitch certificering for at få lov til at klatre på væggen. Dette betyder altså, at det kun er erfarne og uddannede klatrere, der har muligheden for at klatre helt til tops. Børn og unge under 18 år må kun klatre multi-pitch på klatrevæggen med en rutineret voksen på 21 år eller derover – begge skal være certificerede.

Vindmøllevej 6
2300 København S
Nærmeste stoppested: Lynetten (Refshalevej)

Email: info@copenhill.dk
Telefon:
Hjemmeside: Link her

Se meget mere her

______________________________________________
Se vores Event kalender

Kommende oplevelser