Legepladsen i Lindevangsparken

Legepladsen i Lindevangsparken

Legepladsen i Lindevangsparken er en del af parkarealet Lindevangsparken og størstedelen blev renoveret i 2009.

I 2013 er der kommet en ny elektronisk vandlegeplads til, og den er den første af sin slags i Danmark. Børnene kan aktivere de elektroniske satellitter og sende vand rundt i systemet, hvor der er vandmøller, sæler og sjove trampoliner. Om sommeren er der enkle spil i satellitterne til aktivering af vandet, og om vinteren, når vandet er lukket af, er der mere udfordrede spil. Den ligger på den eksisterende legeplads i Lindevangsparken mellem soppebassinet og den bemandede legeplads. Vandlegepladsen er åben fra april til og med til oktober.

Resten af legepladsen er opdelt i 3 områder, et boldareal, et åbent areal omkring et soppebassin og et areal med forskellige legefunktioner placeret i “lommer” i en labyrint af lave hække og træer. I lommerne er der mange legemuligheder for både små og store børn. Blandt andet et elektronisk klatreredskab, 2 klatrekuber, et skaterredskab, forskellige karruseller, flere spil, et sandlegeredskab, en rutsjebane, et spinnehjul, en koldbøttestang og en gynge.

Soppebassinet i Lindevangsparken er åbent i skolernes sommerferie.

Lindevangsparken gennemgår i de kommende år en udvikling, der skal øge trygheden for brugerne og udvide de rekreative muligheder, samt forbedre bylivet generelt i og omkring parken. Parken er en af kommunens største og ældste parker. Lindevangsparken, som ligger i det bevaringsværdige Lindevangskvarter, er områdets grønne åndehul.

Aldersgruppe
Små/store

Lindevangsparken
2000 Frederiksberg
Hjemmeside: Link her

____________________________________________
Se vores Event kalender


Andre har set på: