MovieHouse

MovieHouse

Om MovieHouse Hellerup
MovieHouse er hovedstadsområdets nyeste biografkompleks med fem sale i høj kvalitet på toppen af Experimentarium… lige i hjertet af Hellerup. Her prioriterer vi hygge, fællesskab, nærvær, komfort, store filmoplevelser og gør biografturen til en større oplevelse.

I MovieHouse er alle velkomne; børn, voksne, seniorer, grupper, film-entusiaster, livsnydere og alt der imellem.

Vi viser alle film med 4K true color HD projektion og i sal 1 og 2 har vi desuden Dolby Atmos lyd, hvor de mange højtalere på vægge og lofter, samt det knivskarpe laserbillede, sikrer publikum den allerbedste filmoplevelse på markedet. Alle film kan nydes i vores yderst komfortable velourstole, som du kan læne dig helt tilbage i og synke ned i.

I caf‚en har vi, udover et stort udvalg af bland-selvslik, popcorn, sodavand og øl, også delikate caf‚retter, som du kan nyde i vores loungeområde. Yderligere kan vi tilbyde vores egen specielle kaffeblend, delikate kager og cookies samt et bredt sortiment af vine, som vores tilknyttede sommelier nøje har udvalgt til os.

Vi har lagt sjæl i alle detaljer, og vi glæder os til at modtage dig i omgivelser, der breder den gode oplevelse langt ud over det store lærred. Velkommen i Danmarks eneste rooftop biograf – velkommen i MovieHouse. Vi er klar til at betjene dig med resund som unik kulisse.

Tuborg Boulevard 10
2900 Hellerup
Nærmeste stoppested: Tuborg Boulevard (Strandvejen)
Email: mail@moviehouse.dk
Telefon: 4494 2900
Hjemmeside: Link her

______________________________________________
Se vores Event kalender