Råhuset

Råhuset

er et lille, stemningsfyldt spillested med et stort hjerte. Det ligger i Københavns centrum, kun 5 min. fra Hovedbanegården. Råhuset holder til i den gamle veterinærkontrol, som er en del af Den Brune Kødby; deraf er navnet også udsprunget.

Den Brune Kødby blev opført af Københavns Kommune i 1879. Her samlede man den københavnske slagteribranche. I et effektivt maskineri blev kvæg via slagtehallen til bøffer i køledisken, under offentlig kontrol.

Fra 2006 har huset fungeret som et spillested, vi afholder mere end 150 koncerter om året. Vi har gennem årerne forsøgt at renovere og indrette det til et velfungerende spillested for undergrundens bands, hvor vi har lagt vægt på at bevare det “rå”, upolerede og lidt interimistiske visuelle udtryk, da det er en del af charmen ved Råhuset.

Råhuset har ikke lagt sig fast på en bestemt genre. Vi spænder vidt, og der er mulighed for at lytte til alt mellem rock, jazz, verdensmusik, elektronisk, punk, hiphop og klassisk. Råhuset støtter op om de smalle og skæve genrer og vil gerne medvirke til at være samlingspunkt og udvikler af musikkulturen samt satse på undergrunds- og vækstlagskultur på Vesterbro og i København

Onkel Dannys plads 7
1711 København V
Hjemmeside: Link her

____________________________________________
Se vores Event kalender


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kommende Events