Reffen

Oplevelser i København og Frederiksberg

Reffen

Konceptet
På Reffen – Copenhagen Street Food går gastronomi og iværksætteri, håndværk og kultur, nærvær og fællesskab op i en højere enhed. På 6000 kvm dyrker 50+ entusiastiske kokke og kreative ildsjæle deres store passion for gastronomi og godt håndværk: Stadeholderne har deres container i tre år, mens de lærer at stå på egne ben som iværksættere. På street food-venuen er der en international stemning med over 17 nationaliteter repræsenteret og er samtidig et sted, hvor københavnerne tager del i udviklingen af området. Hver uge er der fællesskabende events: Alt fra bingo og quiz til workshops, talks og koncerter.

Visionen
Reffen skal være rugkasse for nye iværksættere, give byen tilbage til folket og være en kreativ legeplads for iværksættere, kreative ildsjæle og de lokale helte: Her skal vi i fællesskab udvikle den københavnske madscene, nye kreative projekter og den nye bydel på Refshaleøen. Og det skal gøres på en måde, der tager hensyn til både klimaet, miljøet og mennesket.

Dogmer
”Reduce and reuse” er dogmerne for, hvordan vi arbejder på Reffen. Alle stadeholdere er derfor nøje udvalgt på baggrund af deres evner, kvalitet og koncept, og de skal tilslutte sig at arbejde målrettet med dogmerne. De får til gengæld en reduktion i huslejen, hvis de bliver certificeret med det økologiske spisemærke. Derudover er størstedelen af Reffen bygget op af genbrugsmaterialer, og madboder og værksteder er placeret i genbrugte skibscontainere. Vi er samtidig opmærksomme på at reducere madspild og energiforbrug, vi bruger bæredygtigt service og tager socialt ansvar.

Se meget mere her

______________________________________________
Se Event kalender her