Stefan Freitag Showroom og Atelier

Stefan Freitag Showroom og Atelier

Mit navn er Stefan Freitag. Jeg er fra en familie med danske og østrigske aner og er født i København i 1980.
Jeg er autodidakt billedkunstner og har malet i snart 15 år.

Jeg har gennem årene eksperimenteret med både motiver og budskaber og har efterhånden fundet min egen stil, hvor jeg med farver og dynamik forsøger at gøre stilarten både levende og legende. Jeg er inspireret af byens liv og farver samt det kaos, som man ofte finder i det pulserende byliv. Det skakternede perspektiv er blevet min signatur. Det skaber dybde, og kombineret med klare farver, naive bygninger og den lyseblå sommerhimmel med den smukke horisont giver det et unikt værk. Mit eget!
Med tiden har jeg bevæget mig over i mere abstrakte motiver, der bygges op af mange lag maling, spartel og spray. Strukturen bliver unik og flot, og der er aldrig tvivl om at der er blevet arbejdet længe med lærredet. Jeg maler spontant og omsætter mine tanker og ideer til handling på lærredet.

Med en baggrund som snedker er det naturligt, at jeg selv laver og opspænder lærrederne. Den afsluttende sorte eller hvide træramme på mine malerier er ligeledes et stykke håndværk, som jeg snedkererer i mit atelier. Jeg bruger råt og massivt træ, der giver en skarp og eksklusiv finish. Jeg går således aldrig på kompromis med min faglige stolthed. Du køber ikke blot et maleri du køber et stykke kunsthåndværk skabt helt fra bunden.

I 2015 opsagde jeg mit job for udelukkende at fokusere på mine malerier og udleve drømmen om at være min egen. Ikke mindst også for at blive dygtigere til at skabe den kunst, jeg brænder så ekstremt meget for.
Siden 2015 har jeg udelukkende ernæret mig som selvstændig billedkunstner.

Hyskenstræde 16
1207 København K
Email: mail@stefanfreitag.dk
Telefon: 2250 2969
Hjemmeside: Link her

____________________________________________
Se vores Event kalender


Kommende Events