Studio Rikke Darling

Studio Rikke Darling

Studio Rikke Darling:
Min kunst er i kategorien SciArt (Science Art), hvor jeg er inspireret af mikro- og makrobiologi. Min kunst er overordnet i en abstrakt stil, men med udgangspunkt i naturens gentagende mønsktre i stort som småt. Abstrakt kunst er kendetegnet ved, at det ikke er noget. I den abstrakte kunst kan maleriet godt ligne noget, men det er ikke noget bestemt. Min tilgang til kunsten er en smule anderledes. I min abstrakte kunst tager flere af mine former udgangspunkt i noget vi kender fra biologien.
En form er dog ikke noget bestemt, men kan altid være flere ting. Således er en knopskydning universel. En knopskydning foregår ved, at der foregår en fordeling. En fordeling, der er livgivende. Således deler vores blodårer sig på samme måde som neuroner. Den samme fordeling ses i floder, der munder ud i mindre floder og fordeler vandet ud på større områder. Samme mønster ses i planter og træers forgrening. Altså er det en gentagende mønster i naturen, i stort som småt. Hvad vi ser er afgjort af farver og vores fornemmelse af størrelsesforhold. Se min abstrakte kunst online her eller besøg mig i atelieret på Østerbro i København.

Strandboulevarden 67
2100 København Ø
Telefon: 2891 1998
Hjemmeside: Link her

____________________________________________
Se vores Event kalender


Kommende Events