Urban Ranger Camp

Urban Ranger Camp

Refshalevej 177
1432 København K
Email: kontakt@urbanrangercamp.dk
Telefon: 5120 7703
Hjemmeside: Link her

Urban Ranger Camp har skabt VERDENS HØJESTE indendørs high-roping bane i 50 meters højde tilføjede brødrene Jensen og Urban Ranger Camp i foråret 2013 en ny dimension til begrebet action og ekstrem aktiviteter.

Opvokset under barske kår på en roemark i Solbjerg syd for rhus er de flasket op på konstante fysiske udfordringer bror og bror imellem ? fra rekordsætning i armbøjninger og halmballekast til hvem-tør-tisse-på-det-elektriske hegn og kravle op på toppen af laden og springe ud.

Lysten til at teste grænser og gøre vilde og tossede ting har brødrene taget med sig ind i voksenlivet, hvor de har fået afløb for deres eventyrlyst i et bredt udsnit af Danmarks militære-, politi-, brand- og redningsmyndigheder og som instruktører i teambuilding for en lang række virksomheder og organisationer.

Siden 2001 har brødrene Jensen huseret i højderne i de største af B&Ws legendariske værftshaller på Refshaleøen. Sammen med et hold af dedikerede instruktører udfordrer de hvert eneste år tusindvis af modige gæster på den indre vovehals og evnen til at samarbejde i grupper.


____________________________________________
Se vores Event kalender

Kommende Events